Neulomisen lisäksi harrastan etenkin keväisin linturetkeilyä. Muuton vuoksi en ole tänä keväänä kuitenkaan päässyt kiikaroimaan muuttolintuja. Tänä aamuna suuntasimme vihdoinkin Siikalahdelle. Mikä ihana aamu meillä olikaan. Yleensä linturetkellä palellaan,mutta nyt oli mitä ihanin, lämmin kevätaamu. Lintujen konsertti oli korvia huumaavaa. Satakielten lauluun sekoittuivat ruokokerttusten rätinät, kaulushaikaroiden huhuilut, taivaanvuohien mäkätys, lokkien kirkuna ja laulujoutsenten trumpetit. Olisin voinut kuunnella sitä pitempäänkin.Olin saanut ennen muuttoa melkein valmiiksi 2 huivia. Muuton ajaksi ne joutuivat kassiin ja kaappiin. Muutama päivä sitten otin ne esille ja viimeistelin. Ne pääsivät mukaan linturetkelle. Kameran käyttö Siikalahdella on tavallista. Siellä voi nähdä mitä hienompia kameroita ja putkia, mutta en tiedä, onko siellä aiemmin kuvattu käsitöitä. Lintuja kuvaukset eivät näyttäneet häiritsevän.Aloitin neulomaan huivia joskus talvella. Miuta viehätti sen yksinkertaisuus ja se, että piirongista löytyi siihen sopiva lanka. Jouduin kylläkin muuttamaan mallia, sillä miusta ohjeen kuvassa huivin reuna näytti samalta kuin tuossa yllä olevassa kuvassa, mutta ohjeessa oli erilainen reunus. Koska lankaa oli aika paljon, neuloin reunuksesta pitemmän.

Varastoneulontagrammoja sain 156. Neuleen tiedot olen kirjannut taas Ravelryyn.Neuleretriitistä kaikki osallistujat saivat lahjaksi Veera Välimäen Colour Affection-huivin ohjeen. Huivi on saanut valtavan suosion, sitä on neulottu ainakin 2800 kappaletta ja se on ollut maaliskuusta lähtien Ravelryn suosikkilistalla n. 14 000 valinnalla. Yleensä en innostu siitä, mistä kaikki muutkin innostuvat, mutta tämä malli on ajaton ja raikas. (... ja langat löytyivät piirongista...)  Mie muutin mallia jonkin verran, koska lankani oli niin ohutta, että raidat olisivat olleet miusta liian ohuita.

Kuvatessa huomasin, että raidoitus sopi hienosti lintujärven ruovikkoihin, siniseen taivaaseen ja tyyneen järven pintaan.

Ravelryn muistiinpanot kertovat tarkemmat tiedot huivistani.

Grammoja varastoneulontaan kertyi 83.