Toinen rakas harrastukseni on retkeily. Retkeilemme ympäri vuoden. Patikoida voi melkein koko vuoden. Kesällä melomme, talvella hiihdämme ja lumikenkäilemme.

1339829.jpg

Neulomalla voi tehdä paljon retkeilytarvikkeita. Kuvassa näkyy  valkoinen istuinalusta, jonka olen huovuttanut perinteisellä tavalla. Sen päällä on Novitan Huopasesta neulottu ja huovutettu istuinalusta. Sen neuloin pussiksi, jonka sisälle laitoin huovuttamisen jälkeen palasen nukkuma-alustaa. Yritin kirjoa villalangalla siihen kuvion, mutta onneksi se ei näy kunnolla kuvasta! Näiden istuinalustojen päällä voi istua kovallakin pakkasella nuotion ääressä kauan, eikä pylly palellu.

Mukien ympärillä on myös Huopasesta neulottut ja huovutetut mukin lämmittimet. Silmukkamäärä on 2 kertaa mukin ympärys. Korkeus on kaksi kertaa mukin korkeus. Huovutin 40 asteessa tunnin ajan ison pyyhkeen kanssa. Juoma pysyy mukissa lämpimänä kauan. Ohjeita mukin lämmittimiin yms löytyy myös täältä. Vielä pitäisi neuloa termospullon lämmitin. Meidän termari on kyllä ihan hyvä, mutta siitä on inhottavaa ottaa kiinni pakkasella. Villaan olisi mukavampi tarttua, puhumattakaan siitä, että se eristäisi vielä lisää.