Tätä kirjoittaessani ulkona paukkuu -29 C pakkanen, vanhan puutalon nurkat ihan oikeasti paukkuvat. On hyvä päivä pysytellä sisällä, käpertyä nojatuoliin tai sohvan nurkkaan, laittaa CD-kirja päälle ja kaivaa joku keskeneräisitä neuleista esille. Saankohan tänään jotain valmiiksikin? Viime aikoina olen vain aloittanut uutta, entiset eivät ole juurikaan edistyneet.

Jotain pientä on kuitenkin valmistunut. Neuloin serkulleni susipussukan tuliaisiksi.

Varastoneulontagrammoja kertyi 23.

Joudun pitämään kaikkialla lääkkeitä mukanani. Ne eivät saisi jäätyä käsilaukussa tai repussa. Miulla on ollut vuosia käytössä Huopasesta neulottu pieni pussukka, jonka laitan pakkasella kaulaan ja puseron alle, jossa se pysyy lämpimänä. Mutta vanha pussukka oli miun ensimmäinen huovutuskokeilu, eikä oikein onnistunut. Oli aika neuloa uusi. Ohjetta miulla ei sen kummemmin ollut. Ajattelin, että huopuessa neule kutistuu noin puolet alkuperäisistä mitoistaan ja sen mukaan loin silmukat ja neuloin kerroksia. Tällä kertaa onnistuin saamaan oikean kokoisen pussukan.

Aloittaessani tätä neuletta annoin Ravelryssä sille nimeksi Kettu, koska olin päättänyt säilyttää vanhassa pussukassa olleen kettu-napin. Kun eilen kaivelin vanhan pussukan esiin, hämmästyin suuresti. Tatti?!? Missä se kettu on???

Varastoneulontagrammoja kertyi Tatti-pussukasta 41.