(Huom! En saanut linkittämiäni sanoja pysymään sinisinä sitten millään, mutta ne kyllä aukeavat, jos siirtää hiiren niiden päälle.)

Nimittäin nämä Miehelle joululahjaksi neulomani Fitz-sukat. Neuloin ne marraskuussa, mutta kuvattua sain vasta eilen vuodenvaihteen retkellämme Repovedelle.

En kauheasti juhli uutta vuotta, koska ei miusta päivämäärän muuttumisessa juuri juhlittavaa ole. Niinpä suuntasimme eilen Repoveden kansallispuistoon viettämään vuoden viimeistä päivää patikoiden ja nuotiotulista nauttien. Pieni pakkanen ja yöllä satanut lumiharso jäädyttivät polut ja maaston mukavaksi kävellä. Järvet eivät olleet jäässä, mutta rantojen kaisloihin oli muodostunut jäätimantteja. Siinä kimalsivat meidän vuodenvaihteen ilotulituksemme!

Taukopaikalla piti kuitenkin laittaa jo ylimääräinen villapaita päälle. Neulojan perheessä niitä onneksi riittää =) Mikään ei kyllä lämmitä niin kuin villa. Meillä oli mukana huovutetut istuma-alustat, joten nuotion ääressä pystyi istumaan kylmillä penkeillä vaikka kuinka kauan.

Näimme kauniin auringonlaskun, tähtien syttyvän taivaalle ja puolikuun valaisevan metsää. Hiljaista oli, vain kerran hippiäiset sirkuttivat kuusen oksistossa. Purot solisivat runsaampina kuin keväisin. Ihana uuden vuoden aatto!

Sukkien ohje löytyy Neulekirjasta.

Varastoneulontagrammoja kertyi 73.

Sukkien tiedot ovat täällä.