1321280528_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikka mielestäni maanantait - etenkin marraskuun maanantait - voisi perua tai vaihtaa vaikkapa kesäkuun maanantaihin, on tänään ollut kiva päivä. Posti nimittäin toi kaksi kirjalähetystä, joita olen odottanut.  Coastal Knitsiä olen ihaillut koko syksyn Ravelrystä, mutta Amerikasta tilattuna postimaksut nostivat kirjan hintaa sen verran, että tyydyin etäihailuun siihen saakka kun kuulin, että kirjaa on saatavana Lumoavasta langasta. Kirjassa on muutama ihana villatakkimalli, jotka on "pakko" neuloa.

Jane Austen Knitsin kohdalla oli vähän sama juttu, kunnes  sain tietää brittiläisestä Get Knitted-nettikaupasta. Innoissani olin klikkaillut vähän liikaa ja niinpä sain kirjaa/lehteä kaksi kappaletta. En edes huomannut asiaa laskua maksaessani... Eiköhän sille ylimääräisellekin koti löydy.

1321280499_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lyhyessä ajassa miulle on käynyt jo kaksi kertaa niin, että reissussa neuloessani en ole voinut jatkaa työtäni, koska jotain olennaista on jäänyt kotiin. Viime viikonloppuna se oli mittanauha ja virkkuukoukku. Koetin kaikenlaisia vippaskonsteja, mutta sain tarpeekseni. Laitoin tänään käsilaukkuuni uuden pussukan, jossa on mittanauha, sakset, virkkuukoukku, parsinneula, nuppareita ja pari silmukkamerkkiä. Enköhän nyt pärjää.

I was asked to write a summary of my posts in English. I'll try to remember to do that.

Today I received two books in mail. I have been wanting have them for the whole autumn. Now all I need is time to knit all those lovely cardigans in these books!

I added a new little pouch into my handbag. Twice this fall I've landed on a problem when I've been travelling. I can't continue my knitting because I've forgotten something important home. Now I don't need to remember - all the little tools are in my purse!