Olen ollut melkein vuoden "jäljessä" näissä blogikirjoituksissani. Luulin, että kesälomalla pääsisin  oikeaan tahtiin. Tällä tarkoitan sitä, että kun neule valmistuu, kertoisin siitä heti. Loma ei auttanut, joten koetan nyt toista keinoa. Kerron samalla useammasta huivista. Siispä pitemmittä löpinöittä:

Multnomah: Miehän neuloin Multnomahin parisen vuotta sitten. Siitä tulikin lempihuivi, valitettavasti koiranikin piti siitä...

Englannista ostamistani langoista neuloin itselleni uuden ja aivan yhtä ihanan Multnomahin (jonka lupaan pitää tämän poissa koiran ulottuvilta). Neuleen tiedot ovat taas täällä.

Ainaoikealla on joskus kiva neuloa. Pienestä lokakuussa neulomastani huivista jäi riittävästi lankaa pitkään kaulaliinaan. Tässä ei sen kummemmin mitään ohjetta ole, mutta lanka- ja puikkotiedot ovat jemmassa täällä .

Alina-huivin ohjeella saa neulottua kolme erimuotoista huivia, kolmion, puolikuun ja suorakaiteen muotoiset. Päädyin neulomaan puolikuun, koska en ole ennen sellaista neulonut. Vaikka en ole beigen ystävä, tässä langassa se näytti yllättäen aika kivalta. Tiedot ohjeesta sun muusta ovat täällä.