Sain idean discotanssiini!

Yleensä, kun neulotaan, neulotaan jokin vaatekappale. Sen vuoksi miekin ajattelin ensin, että neulon sarjan huovutetuja lapasia, joissa on resorinreunassa jotain blimblomglitterilankaa. Sarja sen vuoksi, että en ole koskaan käynyt ihan oikeassa discossa ja ainoa mielikuvani discosta on Saturday Night Feveristä se kohta, missä ne tanssii rivissä.

Menin kuitenkin Ravelryyn katselemaan, mitä siellä on tehty efektilangoista. Laitoin hakusanaksi "metal" - no en muutakaan keksinyt ja metallihan kiiltää ja se riittää efektiksi miulle. Sieltä löytyi mm. suloistakin suloisempi neulottu hiirulaispari, jotka olivat prinssi ja prinsessa ja niillä oli kaikkea kiiltävää ja ne oli niiiiiiiin lutusia. Hetken jo mietin, että jos neuloisinkin hiirulaiset, mutta hiiriprinsessa discossa? Ei sittenkään.

Sitten löytyi tämä. Ei siis vaatetta, vaan koru.  En aijo neuloa noita korviksia, vaan ihan oman idean, joka on kyllä vielä hiukka hakusessa, mutta löytyy, aivan varmasti löytyy.

Kysyin Ravelrystä, että onko kukaan neulonut metallilankaa ja kyllähän siellä tietysti ollaan. Se kuulemma sattuu sormiin...

Olen jo tilannut 20 metriä hopealankaa ja lukkoja ja semmoset korvisjutut. Tästä tämä alkaa!