1272205381_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen yrittänyt parannella parin viikon ajan kipeää kättäni, enkä ole neulonut ennen kuin eilen. En tiedä onko neulominen syy käden kipeytymiseen vai ei, mutta päätin kuitenkin leppuutella kättäni.

Ilmoittauduin kahteen tempaukseen, Fufoiluun ja Jämistelyyn.  Fufoilussa yritään saada kesken jääneitä käsitöitä valmiiksi. Yllä olevassa kuvassa näkyvät miun jo kauan keskeneräisenä olleet työni. Valkoisesta palakasasta tulee ennen kesäkuun loppua Wolhemel-peitto. Siitä (noloa kyllä) puuttuu vain yksi pala, kokoaminen ja reunus. Yksi pala puuttuu siksi, että jäljellä on vain tylsiä palaohjeita, mielenkiintoiset on jo neulottu.

Värillisistä paloista pitäisi tulla Vaaka-peitto, eikä siitäkään puutu enää montaa palaa. Ainut, mitä puuttuu on into. Toisaalta, tämä neule sopisi hyvin tuohon jämistelyynkin, koska käytän siinä jämälankoja.

Ja sitten tuo kanavatyö. Miulla on salainen pahe, mie tykkään kanavatöistä - siis valmiista. Niiden tekeminen on niiiiiiiin tylsää. Tämän olen oppinut tätä kanavatytä tehdessäni. Se on ollut tekeillään jo vuosia. Olen nyt tehnyt sitä kädenleppuuttamistyönäni, mutta on se vaan niin rasittavaa. Puolessa välissä ollaan, mutta tämän pidemmälle en sen kanssa varmasti pitkään aikaan etene, sillä nyt mie taas NEULON - ihanaa.

 

Fufonappi

Bloginappi: