Miulla on vielä esittelemättä muutamat  joulun tienoillani neulomat sukat. Tässä nopea selostus niistä:

Miehen joululahjasukat neuloin jo aikoja sitten, mutten voinut esitellä siitä aiemmin. Ohje on kaikille tuttu "omasta päästä", lankana jostain vaihdosta lahjaksi saatu ONline supersocke, puikot 2,5 mm pyöröt. Lanka kuuluu sarjaan kaunista kerällä, sekavaa neuleena. Onneksi värit sentään ovat siedettävät.

Kun olin koko syksyn neulonut lahjasukkia, miuta himotti neuloa itsellenikin. Ohjeen olin löytänyt syksyn Knittystä. Neuloin sukat kärjestä lähtien.

Valitettavasti lankavalintani ei osunut aivan nappiin. Kaunis kuvio tahtoo häipyä vihreän eri sävyihin, vaikka olinkin  kuvitellut, että juuri vihreä sopisi näihin lehväsukkiin hyvin. Muuten tykkään näistä sukista kovasti ja olen niitä jo ehtinyt pitääkin. Ihanan ohuet ja kauniit!

Ohje: Knitty

Lanka: Zitron Trekking Pro Natura

Puikot: 2 mm

Näistä sukista piti tulla Paraphernaliat, mutta resoria neuloessani tajusin, että lanka olikin liian kirjavaa ja sekavaa palmikkoneuleeseen. Kirjoituspöydälläni oli tulostettuna yksinkertainen, kiva ohje, joka sopii kirjavaan lankaa. Ohje on helppo, vain oikeaa ja nurjaa ja silti pinta on kivan näköinen. Neuloin siis ne. Itse lanka on ihanan pehmeän tuntuista. Saa nähdä, kuinka se kestää kulutusta.

Ohje: Coats  (suomeksi)

Lanka: Silkkivilla Sivi

Puikot: 2 mm sukkapuikot

Mutta se Paraphernalia! Sen ohjeen olin saanut Katrilta jo yli vuosi sitten ja siitä lähtien olin halunnut neuloa ne. Kaivelin taas piirongin syövereitä, sillä tiesin, että miulla on jäljellä vielä Rellana Flotte Sockea, jossa kuviot näkyvät hienosti.

Lanka on ihanaa, aivan taatusti miun lempparisukkalanka. Sain tätä Ravelryn vaihdossa, mistähän tätä saa ostettua? Kuvioista tulee napakoita ja näkyvät selvästi. Sukista tuli ihanat, onneksi saan pitää se itse .

Ohje: Täällä

Lanka: Flotte Socke 4 fach

Puikot: 2 mm bambuiset sukkapuikot

Kauheasti himottaisi neuloa vielä sukkia, mutta kun haluan neuloa muutakin...