Hyvää uutta vuotta kaikille! Mie olen ollut melkein viikon poissa nettiyhteyksien ääreltä. Olen saanut levätä, nukkua, lukea, katsoa telkkaria ja neuloa. Nyt tuntuu taas kivalta tulla tänne, taitaa väsymys väistyä.

Osallistuin Ravelryssä suomalaisten joululahjavaihtoon. Sain lahjani Veranolta, joka oli osannut laittaa miulle juuri sopivan paketin. Sain mieluista lankaa, hyvää teetä, kuusenkoristeita, ihanat sukat ja kirjan, josta miulle on suurta iloa ja hyötyä. Ohjeethan on miusta ihania. Niitä on kiva lukea ja katsella ja etenkin niistä voi innostua. Kirjassa on ohjeita, joihin riittä yksi kerä. Miulla on piirongin kätköissä näitä yksiä keriä pilvin pimein. Niitä mie yritän tänä vuonna neuloa.

Parasta paketissa oli kuitenkin sukat. Miun mieltä lämmittää kovasti se, että miulle on neulottu sukat! Ihanaa!!! Kiitos Verano!

 

Katrin pakettista paljastui taas ihanaa lankaa. Iiks! Eilen aloitin jo neulomaan molemmista huiveja, vaikka sininen olikin kai tarkoitettu Miehen sukkiin, mutta... Hymyn huulille toi kehräyskirja. Koskahan taas uskaltautuu kokeilemaan?!?

Lisäksi sain postissa kauniin yllätyslahjan,  jouluisen ja kauniin:

Rankan syksyn jälkeen annoin itselleni luvan aloittaa joululomalla niin monta uutta neuletta kuin huvittaa, täysin ilman mitään kontrollia tai järkeä tai suunnitelmaa - aivan holtittomasti. Eilen aloitin neulomaan kolmea huivia. Mitähän tänään aloittaisi?