Lankaa jäi jäljelle Saniaispoluista. Päätin neuloa vielä yhdet sukat tästä langasta. Ohjekin oli jo tulostettu. Näitä sukkia oli aivan ihanaa neuloa. Tuli oikein himo, oli aina pakko neuloa "vielä yksi kerros", jotta näkisin, miten palmikot muotoutuvat. Kantapää on niin kaunis!

Neuloin nämä sukat pyöröpuikoilla yksitellen. Se sopii miulle paremmin kuin yhtäaikaa neulominen. On mukavaa saada ensin yksi sukka valmiiksi. Kahden sukan valmistumista pitää odottaa kauemmin, enkä millään malttaisi.

Ohje: Ravelrystä, Rosenheim

Lanka: Rellana Flotte Socke 4 fach

Puikot: 2 mm pyöröt

Sain toisetkin sukat valmiiksi. Miulla on ollut piirongin laatikossa jo vuoden Noron sukkalankaa odottamassa sopivaa hetkeä. Sitä ei vain ole tullut, joten nyt kaivelin Ravelryn syövereitä ja etsin lankaa sopivan ohjeen. Kokeilin muutamaa ennen kuin löysin sopivan. Lanka oli joutuisaa neulottavaa, ainakin siltä tuntui näiden ohuiden lankojen jälkeen!

En ole oikein varma pidänkö tästä Norosta sukkalankana. Miun piti ihan välillä tarkistaa vyötteestä, että olinko ymmärtänyt oikein, oliko tämä sukkalankaa. Se kiertyi koko ajan kierroksille, vähän samaan tapaan kuin miun värttinällä kehräämä siansaparo (no, voisihan tästä tietysti päätellä, että onnistuin kehräämisessä tosi hyvin...). Sitten lanka oli välillä hyvin ohutta, välillä hyvin paksua. Miusta sukkalangan pitää olla tasapaksuista. Lanka sopisi paremmin paitoihin tai huiveihin, jossa pinta voisikin olla vähän röpelöinen. Lanka on tietysti kauniin väristä, mutta en aijo enää käyttää Noroa sukkiin.

Ohje: Ravelrystä

Lanka: Noro Sock Yarn

Puikot: 2,5 mm pyöröt