Kuvasin siellä Repovedellä muutakin kuin huivia. Sain yllätyksekseni Sukkasatoon valmiiksi töppöset (ja  säärystimet, joista joskus myöhemmin). Ohjeen löysin Garnstudion sivuilta ja kerrankin käytin ohjeen lankaa. Hyvät tulivat. Huopumisen jälkeen töppöset ovat juuri sellaiset kuin pitääkin.

Olin halunnut neuloa töppöset jo pitkään. Asumme yli satavuotiaassa puutalossa, jossa talvella on kylmät lattiat. Miun kylmät jalat vaativat lämmintä. Entiset töppöset kuluivat viime talvena puhki.

Ohje: Drops Design (suomeksi)

Lanka: Drops Eskimo

Puikot: 6 mm

Kuvissa tuo lautanauha ei näy hyvin, mutta ihan kivalta se näyttää. Kun olin saanut töppöset neulottua lueskelin ohjetta vielä kerran. Huomasin lopussa tekijänoikeustiedotteen. Siinä sanottiin, että ohjeen oikeudet ovat Dropsilla ja että ohjetta saa käyttää yksityiseen käyttöön. Tämä kaikki on miulle tuttua ja ymmärrettävää. Mutta sitten sanottiin, ettei materiaalia saa muokata. Mie pysähdyin miettimään, että kuinka suuren rikoksen nyt tein, kun en laittanutkaan töppösiin virkattua kukkaa, vaan lautanauhaa.