Lisää joululahjasukkia... tällä kertaa kummitädille. Neuloin sukat yhtäaikaa pyöröpuikoilla varpaista aloittaen. Ohje oli selkeä ja sitä oli helppo seurata, vaikka onkin noviisi näissä molemmissa tekniikoissa. Pitsikuvio oli myös helppo oppia ulkoa, joten ohjettakaan ei tarvinnut joka hetki tutkailla.

Langan sain lahjaksi Taijalta Ravelryn vaihdossa, tykkään kovasti. Kun sukkien nimi on Saniaspolku, ne on pakko neuloa kevään hehkeänvihreästä. Ehdin jo neuloa toisetkin sukat tästä langasta, mutta ne ovat vielä päättelemättä ja valokuvaamatta. Vielä on yhdet joululahjasukat neulomatta, tänään pääsen niitä aloittamaan - kiva!

Saniaispolku-sukkien ohje löytyy Ullasta. Puikkoina oli Knit Pickin iki-ihanat  2 mm pyöröt ja lankana Rellana Flotte Socke 4 fach.

P.S. Miulta on kyselty, mistä sitä Mary Oljen Kirjokintaita-kirjaa saa. Siitä on painokset loppuneet jo aikoja sitten. Antikvariaateista ja kirpputoreilta voi etsiä. Julkaisisipa joku uudelleen näitä vanhoja suomalaisia neulemalleja! Juju-kerhostahan saa Eeva Haaviston lapaskirjaa.