Viime keväänä olimme Repoveden kansallispuistossa samaan aikaan kun jäät lähtivät. Eilen katselimme kun järvet jäätyivät. Kauniita tapahtumia molemmat. Eilen Repovedellä oli paljon muitakin patikoijia, mutta kuinkahan monella muulla oli repussa valmiita käsitöitä odottamassa hyviä kuvauspaikkoja?    Neulomusta ei sentään repussa ollut!

 

Kerroin jo aiemmin, että jostain syystä yhtäkkiä halusin neuloa sinisen huivin. Sininen ei kuulu yleisimpiin lempiväreihini, mistä lie ajatus putkahtanut mieleeni. Ohje löytyi Ullasta. Miuta vähän jännitti riittääkö yksi vyyhti riittävän kokoiseen huiviin, mutta huivista tuli juuri sopiva.

Tykkään myös ohjeista, jotka voi oppia ulkoa. Tämä oli sellainen, sai neuloa aika kauan ennen kuin täytyi katsoa ohjetta. On työlästä neuloa sellaista, missä täytyy joka silmukan jälkeen katsoa ohjetta. Tosin nyt täytyy heti kertoa, että juuri sellaiseen huivi-KAL:iin olen liittynyt ja eka vihje tuli eilen.

Melkein kaikki neulomani huivit päätyvät lahjoiksi, mutta tämän taidan pitää itse. Lankana miulla oli TT:N Kamena, joka oli uusi tuttavuus - hyvä sellainen. Tapaamme varmaan vielä uudestaan.

Ohje:Ulla

Lanka: teetee Kamena (1 vyyhti)

Puikot: 3,5 mm bambut

Patikoiminen ja luonnossa kulkeminen on ihanaa. Ilta alkoi jo hämärtää ennen kuin maltoimme lähteä pois. Kuu nousi taivaalle ja heijastui jäätyvän järven pintaan.

Oli pakko jäädä vielä hetkeksi. Istua nuotiolla ja nauttia hiljaisuudesta. Kiristyvä pakkanen ajoi meidät sitten lopulta autolle.