Kuntamme naisjärjestöt järjestävät jo toista kertaa käsityöaiheisen näyttelyn. Tällä kertaa aiheena on pannumyssyt ja patalaput. Teepannumyssyihin hurahtaneena miekin vein kassillisen pannumyssyjä näytteille asetettaviksi. Kotiin piti jättää yksi, ettei tee jäähdy.

(Tuo keskimmäinen, jossa on punaiset kukat, on miun tekemä)

(Kaikki, paitsi tuo takana oleva vaaleanpunainen, ovat miun.)

Näyttelyssä on todella hauskoja ja kauniita pannumyssyjä. Yksi arvokkaimmista on varmasti Ellen Svinhufvudin virkkaama pannumyssy. Hän oli todella taitava käsitöiden tekijä. Hänen töitään voi käydä ihailemassa Kotkaniemessä.

 

Tampereen messuilta en kerijälaitetta löytänyt, mutta ei hätää, kyllä netistä löytyy! Tilasin heti Tampereelta tultuani Secret Woolilta kerijälaitteen. Se ehtikin tulla jo torstaina. Heti piti päästä kokeilemaan. Tuli aivan ihania keriä!

Perjantaillekin riitti ilon aiheita. JUJU-kirjakerhon lehti tuli. Kuukauden kirjana on koko syksyn himoitsemani kirja, jonka nyt saankin puoleen hintaan siitä, mitä se olisi Akateemisessa maksanut. Hurraa oma saituuteni! Kerrankin kannatti! Ehdin jo suunnitella, että neulon teepannumyssyn ja koristelen oikein runsaasti neulotuilla ja virkatuilla kukilla.

Näitä ilonaiheita tarvitaan etenkin marraskuussa, jota vastaan täytyy päivittäin taistella. Mie inhoan marraskuuta, pimeyttä, kuraa, sadetta ja sumua. Jo hetken näytti paremmalta. Oli pakkasta ja lunta ja auringon paistetta ja tähtien tuiketta, mutta lounainen ilmavirtaus muutti kaiken sen. Tällä hetkellä aurinko ei ole vielä noussut, mutta lämpöä on +7. YÖK!

Toivottavasti tänään päivä kirkastuisi sen verran, että saisin valokuvattua kämmekkääni ja villapaitani. 

P.S.  Ai niin, Nuo langat: tuo kirjava on Online Socke tms ja tuo tiilen värinen on Taikaa (=käsinvärjättyä 7 veikkaa)