Tässäpä lyhyesti ja ytimekkäästi Ravelryn teepannumyssyvaihtoon jo aikoja sitten neulomani teepannumyssyni. (Vastustin kiusausta kirjoittaa upean yhdyssanan: teepannumyssyvaitoteepannumyssy).  Lankana oli Pirtin kehräämön hahtuvalanka, joka sopii huovuttamiseen loistavasti.

Olin suunnitellut neulahuovuttavani pannumyssyyn koristeet, mutta jostain käsittämättömästä syystä homma meni niin pieleen kuin mahdollista. Kuvio ei kiinnittynyt pannumyssyyn ja siitä tuli muutenkin täysin käsittämätön möykky! Kyseessä pitäisi siis olla omena...

Vähän aikaa panikoin. Myssyn pitäisi mennä Amerikkaan asti enkä saa tehtyä siitä sellaista kuin halusin. Ryhdyin selailemaan neulekirjastoani ja sieltähän löytyikin Sandnes Garnin ohjeista laukku, jonka läpässä oli koristeena helmillä koristeltu, virkattu ja huovutettu kukka.

Sain kuin sainkin ihan hyvän koristuksen pannumyssyyni!  Huh, huh! Olen neulahuovuttanut ennen jonkin verran ja aina on onnistunut. En ymmärrä, mikä nyt meni pieleen. Olisiko mahdollista, että pannumyssy oli huopunut niin kovaksi, ettei siihen enää tarttunut mikään?

Teepannumyssyn ohje löytyy tuolta oikealta palkista "Omat ohjeet". Tästä kukkasesta sain idean jouluiseen pannumyssyyn. Valkoista hahtuvalankaa, valkoinen kukka ja lasinvärisiä helmiä. Toivottavasti ehdin! Viime jouluinen teepannumyssy ei ollut kovin onnistunut ja äitini omikin sen.

I took part in Ravelry's Tea cosy swap. Here's the cosy I knitted for my partner. I had some trouble in decorating the cosy as you can see in the pics above. I was tying to do needle felting, but something went wrong my my apple turned out to be a shapeless blob and it didn't get stuck into the cosy. I had to think something else.

I found a beautiful felted flower in one of my knitting magazines.  It was easy to do and I managed to it without goofing.