Alkoipa lokakuu mukavasti! Todella raskaan työpäivän piristeeksi sain arpajaisvoiton Wirkuu & Tikkuu -blogin arvonnasta. Voitan harvoin yhtään mitään, joten tämä tuntui todella mukavalta. Etenkin, kun paketti oli todella mieluinen!Kiitos Päivi! Miuta myöskin hymyilytti tämä paketin sisältö. Liityin nimittäin Langattomaan lokakuuhun, joka alkoi tänään ja katsokaas mitä sain!!! Lisää lankaa. Toivottavasti miulle käy paremmin kuin viime vuonna, jolloin lopetin leikin kesken .

Sain tällä viikolla myös neulekirjoja:

Tuo alempi tuli Moda-lehden kylkiäisenä ja on yhtä tyhjän kanssa. Siinä on vanhoja Modan ja Sandness Garnin ohjeita, joista osa miulla on ennestään enkä ole niitä tähänkään mennessä neulonut. Tuo ylempi on taas Juju-kerhosta tilaamani heräteostos. Saa nähdä, neulonko siitä koskaan mitään vai jääkö se inspiraation lähteeksi, jota katselen, mutta neulon sitten jotain muuta. Toistaiseksi olen selaillut sitä ahkerasti.

Sorry, no English this time. The above text is about some books I had ordered and a gift that I won in another blog. I've also joined a blog where we support each other in not buying more yarn this month.