Sain viikonloppuna valmiiksi neljä keskeneräistä neuletta. Yritän nyt pikkuhiljaa lisäillä niitä tänne blogiini. Yksi on lahja salaiselleni ja siitä kerron sitten myöhemmin. Ensimmäisenä valmistui tammikuussa aloittamani kaulaliina. Sen valmistuminen kesti näin kauan, koska mietin koko ajan purkaisinko koko tekeleen. Lanka oli aivan ihanaa Utunaa, ohje hyvä, mutta jostain syystä ne eivät miusta sopineet yhteen. Tosin, nyt kun huivi on pingotettu, olen toista mieltä ja tyytyväinen, etten purkanut sitä.

Neuloin huivia pääasiassa junassa ja luennoilla, tosin viimeisen rutistuksen otin perjantai-iltana kotona. Ohje oli melko helppo, mutta koska näköjään en osaa lukea, ymmärsin reunan neulomisen alussa väärin. Kun sitten huomasin virheeni, en enää viitsinyt purkaa, vaan jakoin väärin neulomista.

Miulla on harmaa takki, johon huivi sopii hyvin. Kuvissa väri ei pääse oikeuksiinsa, se ei ole noin tasaisen violettia, vaan mukana on harmaan sävyjä.

Ohje: Lankakomeron lehtihuivi

Lanka: Utunan Uhtua

Puikot: 3mm Bambu Addit (pyöröt)

Last weekend I was able to finish four projects. One of them was this UFO that I had started in January. I'm actually really pleased with the end result even though while knitting I was constantly thinking of ripping the scarf because I didn't like it. The yarn was lovely and the pattern nice, but before blocking it didn't look nice.

The pattern: Also In English

Yarn: Utuna's Uhtua

Needles: 3 mm circulars