Kiitos kaikille, jotka ovat kommetoineet edellisiin kirjoituksiini. Kommentit aina lämmittävät mieltä. Mie yritän aina vierailla kommentoijan blogissa ja laittaa sinne viestin. Nyt miulla on ollut niin kiirettä, että en ole juurikaan ehtinyt vierailla kenenkään blogissa enkä Ravelryssä. Kiire on väsyttänytkin niin, että jos olen jonkun blogissa käynytkin, aivot ovat olleet niin tyhjänä, etten ole saanut mitään aikaiseksi. Onneksi nyt on viikonloppu, jospa vaikka virkistyisin!

Sain äskettäin vaihdossa kauniin väristä lankaa, josta oli pakko heti neuloa jotakin. Baktus on mukava yhden vyyhdin neule, joka oli omiaan tällaiselle raidoittuvalle langalle.

En tiedä ovatko muut pingoittaneet Baktuksiaan, enkä kyllä muista teinkö miekään edellisen kanssa, mutta tämän mie halusin pingoittaa. Värit pääsivät jotenkin paremmin esille ja huivi sai myöskin lisää tarvittavaa pituutta. Tykkään lopputuloksesta, nuo värit ovat miun värejä, mutta siitä huolimatta huivi on jo lahjoitettu pois.

Ohje: Täällä

Puikot: Bambuiset Prymin pyöröt 3,5 mm

Lanka: Claudia Hand Painted Yarns

I want to thank everybody who have written comments on my recent posts. I've been busy at work and therefore really tired too so I haven't had much time to visit any blogs or Ravelry. It's the weekend now so hopefully I'll rest and won't be so tired.

I got this wonderful yarn in a recent swap. I liked the yarn so much that I wanted to knit something from it right away. Baktus seemed like a good project for one skein. I'm really happy with the finished scarf. I love the colours that this pattern brings out.

Pattern: Here

Needles: 3,5 mm bamboo circulars

Yarn: Claudia Hand Painted Yarns