Sukkasato on ollut meneillään koko syyskuun. Miun sato on ollut vähäistä, kun olen saanut vasta yhdet sukat valmiiksi. Mutta en malta olla neulomatta muutakin samaan aikaan...

Lupauseni mukaisesti opettelin näiden sukkien avulla neulomaan sukat varpaista ylöspäin. Se ei niin kummoista ollutkaan. Kärki oli helppo tehdä, kantapää tuntui aluksi kummalliselta, mutta kun seurasi ohjetta, siitä tuli ihan oikea kantapää.

Näitä sukkia oli mukavaa neuloa. Ohjeen oli tulostanut aikoja sitten viime syksyn Knittystä, jossa oli paljon miulle mieluisaa neulomista. Sukat menevät Hillokellariin. Nyt olen jo aloittanut sukat Magic Loop-tekniikalla ja toistaiseksi aika on mennyt lankojen setvimiseen ja pyöröpuikkojen lenkkien oikomiseen. Lujasti olen kuitenkin päättänyt neuloa sukat loppuun, vaikka sukkapuikkoja on ikävä.

Ohje: Knitty

Lanka: Lorna's Laces Shepard Sock (ostettu viime vuonna Tampereen käsityömessuilta)

Puikot: 2 mm bambut

Here in Finland we're having a Sock Harvest for the months of September and October. The others have been really busy knitting socks, but I've only knitted one pair. But I did learn a new  technique, these socks are my first toe up socks.  I had already printed the pattern from Knitty a long time ago and was just waiting for the right time.

The pattern: Knitty

The yarn: Lorna's Lace Shepard Sock

Needles: 2 mm