Syksyn tullen neulemaailmaan on ilmestynyt uutta kivaa. Tänään alkoi ilmoittautuminen Sukkasatoon, jossa neulotaan sukkia syys-lokakuussa. Miulla onkin jo kerättynä pino (yllätys, yllätys Nolostunut) sukkaohjeita. Tarkoituksena on opetella neulomaan sukat kärjestä alkaen ja myös magic loopilla neuloen molemmat sukat samaan aikaan. Haluaisin myös neuloa töppöset ja säärystimet.

Uusia, ihania ohjeita on ilmestynyt. Dropsin uusia ohjeita olen käynyt kuolaamassa melkein päivittäin. Eilen huomasin, että Twist Collective oli ilmestynyt. Sieltä löytyy mm. kahden suomalaisenkin suunnittelijan ohjeet. Ainakin Mari Muinosen Luminen (villatakki)  on joskus pakko neuloa. Twist Collectiven muutkin villatakit ja sukat olisivat kauniita, mutta se aika, se aika... Miehän innostuin tilaamaan "vähän" lankoja villatakkeihin.

Sitten on avattu uusi nettilankapuoti, Lankataika, jossa on aivan ihanan värisiä lankoja. Sieltä tilasin yhdet villatakkilangat.

Even though it is August the fall is approaching and there are so many new things in the knitting world. I just joined a sock knitting KAL where we'll knit socks in September and October. It is a Finnish KAL and the first link above will take you to that blog.

Many online knitting magazines have published their fall line, my favourites are Drops and Twist Collective.

Lankataika is a new Finnish online yarnstore. I already ordered some yarn for a cardigan.