1248161588_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keväiseen Ravelryn suomalaisten ryhmän vaihtoon piti sisällyttää jotain itsetehtyä. Kynnys laittaa toiselle neulojalle jotain neulottua oli liian suuri. Haluan myös pitää yllä frivoliteettiosaamistani, enkä ollut pitkään aikaan käpyillyt mitään. Olin myöskin ostanut uuden frivoliteettikirjasen. Tämä oli vähän niin kuin "Kaikki tiet vievät Roomaan", joten kävyt esille ja pitsintekoon! Helpommin sanottu kuin tehty.

Olen käpyillyt aiemmin muutaman pitsiliinan, yhden pikkuisen suuremmankin, mutta tämä ei ottanut sujuakseen. Muissa tekemissäni liinoissa kerrokset menivät  perinteisesti, joten niissä toistettiin koko kerroksen verran samaa. Tässä liinassa kerroksia olikin vain yksi ja pitsiä tehtiin keskeltä ulkoreunaan ja takaisin keskustaan. Kun tein virheen (ja niitähän tuli tehtyä!), huomasin sen vasta kun olin käynyt keskustassa tai ulkoreunassa ja olin taas samassa paikassa. En osaa purkaa frivoliteettia, vaan jouduin aina saksimaan väärin menneen osan pois. Välillä tuntui siltä, että junnaan vain paikallani. Nyt tuntuu aika yllättävältä, että liina edes valmistui!

Ohje: Iris Niebach: Tatted Doilies

Lanka: Ohut kalalanka

Lisäksi oli ohut virkkuukoukke ja 2 käpyä.

1248161699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

I'm sorry, I'll write very shortly this time. I tatted this little doily to my swap parter in Ravelry's Finnish Knitters swap. I thought it would take me a week to do this, but I made so many mistakes that I thought I'd never finish it.