Helsingin reissulla neulotut sukat ovat olleet jo yli viikon valmiina, mutta viimeiset kuvat sain vasta tänään. Salamalla en saa värejä aidoiksi, joten odotan aina päivänvaloa. Niin kuin jo aiemmin kerroinkin, kuviointi oli ihanan yksinkertainen, mutta näyttävä. On niin vähän ohjeita raidoittavalle langalle. Sellaisia ohjeita, joissa raidoitus ei häiritsisi kuviota eikä päinvastoin. Täältä maalta ei saa kaupoista yksiväristä ohutta sukkalankaa. No, netistä saa, mutta jotenkin on mukavampaa hipelöidä ja silitellä lankoja kuin vain katsella kuvia.

Tässä mallissa oli myöskin miulle ennestään tuntematon kantapää. Miuta vähän arvelutti sen tekeminen, mutta oikeastaan se olikin mukava ja toisaalta yksinkertaisempi kuin se tavallinen, jo koulussa opeteltu. Suomenkielinen nimi tälle taitaa olla tiimalasikantapää. Mielenkiintoista oli se, että kärkikavennukset tehtiin samalla tavalla!Lanka: Schachenmayr nomotta: Regia Design Line Kaffe Fasset
Puikot: 2,5 mm bambut
Ohje: Knitzi

On my trip to Helsinki I knitted these wonderful socks. This pattern is one of the best I've ever knitted. It was simple, easy to learn and yet it looks really nice! The heel was was totally new to me. It was the short row heel. And to my surprise the toe was made the same way.


(Notice the dog hair in the picture! ) (Huomaattehan koirankarvat!)

The yarn: Schachenmayr nomotta: Regia Design line Kaffe Fasset

Needles: 2,5 mm bamboos

The pattern: Knitzy