2093266.jpg

Viimeinen paketti SNY:ltäni saapui eilen ja se oli jälleen kerran täysosuma. Katsokaa itse! Sain erittäin mieluista lankaa, joulunpunaista Lett-Lopia ja uutta tuttavuutta Austermanin Eko Puria. Lisäksi sain suklaa rooibosia, suklaan makuista en ole ennen maistanutkaan, mutta hyvää se on! Kaiken lisäksi rooibos oli miun ostoslistalla. Mukana oli myös joulukoristeita (ja kyllä, mie tykkään joulusta ja hössötän sen takia ja nautin) ja Kauneimmat  joulun käsityöt-lehti, josta löytyi heti neulottavaa. Pisteenä ii:n päällä oli (nyt jo edesmennyt) samiakkirasia.

Sny:ni kertoi kirjeessään, että mietti monesti tykkäänköhän jostain langasta vai en. Kaikki langat, jotka olen häneltä saanut, ovat olleet ihania ja aivan varmasti tulen neulomaan niistä jotain. Erityisesti mieleeni on jäänyt iki-ihana ohut Pirkkalanka, josta tulee jossain vaiheessa miulle keeppi, toinen erittäin mieluisa lanka oli kaunis sukkalanka. Lankojen suhteen mie olen melko kaikkiruokainen. Ainoa, minkä kanssa voi mennä metsään on vaaleanpunainen akryylilanka, mutta siitäkin voin neuloa lahjaksi jollekin toiselle.

SNY:kseni paljastui San Sudrana-blogista. Olen joskus vieraillutkin hänen blogissaan ja nyt tulen visiitiille useammin! Tuhannet kiitokset ihanista paketeista!

Look at the parcel I got from my Finnish Secret KnittingPal! Isn't it amazing! I got two different kinds of yarn - both are lovely and very Christmasy, rooibos-tea, salted licorice, Christmas decorations and a knitting magazine.

My secret friend wrote that she often worried if I would like a yarn or not.  The only way you can wrong is to buy me pink acrylic and even then I can knit something for someone else.

San from Sudrana -blog was my secret friend. She was excellent! I actually had visited her blog before but never guessed she was my secret friend.