2105862.jpg

Viime viikkohan piti olla miulla kädenlepuuttamisviikko - ei käsitöitä. Tässäpä tulos. Virkkaaminenhan ei kai ole käsitöitä, joten sitä sai harrastaa. Olinhan jo varannut langat ja koukun valmiiksi ja joulukin on tulossa. Joten ei muuta kuin toimeen! Ohjeen olin löytänyt syksyn Novitasta ja olin ihastunut siihen kovin.  Kerrankin miulla oli ihan oikea, ohjeen mukainen lanka ja koukku. Minkään ei siis pitäisi mennä pieleen.

Mutta, mutta...  ei näistä pöytätableteista tullut sellaisia kuin ohjeen kuvissa näytti tai miltä ne näyttivät käsityömessuilla. Mie luulen, että miun pesukone on liian raju ja huovutti näitä liikaa. Pitää tutkia koneen käyttöohjetta ja katsoa, saako siitä vielä lyhyemmän ohjelman tai saako sitä ohjelmaa keskeytettyä. Eilen illalla mie vielä ajattelin, että epäonnistuivat mokomat, mutta nyt päivän valossa ne ovat ihan siedettävät ja tulen niitä käyttämään.

2105851.jpg

Last week was supposed to be the week to rest my sore arm. Here's the result. I crocheted two placemats. I have to say that crocheting doesn't count as heavy duty crafts so I didn't break my promise to rest my arm, did I? For once I had the right yarn and the hook for the pattern so nothing should go wrong.

Unfortunately my washing machine ruined the placemats. Or at least that's what I thought last night.  Today in the daylight they look alright. I wish I had a gentler cycle in the machine when I do felting, but I don't. I have to read the manual again and see if you can interrupt the cycle and take the stuff out earlier.