Huomasin tänään, että syksyn Knitty on ilmestynyt. En oikein tiedä, pitäisikö sanoa ah ja voih vai voi rähmä! Ah ja voih sen takia, että kauniita ohjeita on niin paljon. Voi rähmä sen takia, että ei ole aikaa neuloa näitä kaikkia.
Haluaisin (huom. konditionaali!) neuloa tämän huivin (Rosemary Hill on mieleiseni suunnittelija) ja tämän huivin ( en voi vastustaa mitään, mikä liittyy Anna-kirjoihin...) ja nämä sukat ja nämä sukat.
Edit: Miten mie nyt unohdin tämän!! Tässä Kärhö-sliparia neuloessa mietin näitä Knittyn ohjeita ja tajusin, että miulla on langat (ja kaiken lisäksi luultavasti riittävästi!) Vihervaaran Anna-huiviin ja Abby-huiviin ja Vilja-huiviin. Saankohan maltettua mieleni tänä viikonloppuna ja voinkohan olla aloittamatta Annan huivia?

I noticed today that the fall issue of Knitty has come out. It has so many lovely patterns! I love patterns (in general) and the problem is WHEN will I have time for them all - never! Unless I would stop visiting knitting blogs and Ravelry... Anyways I've linked the new Knitty patterns I'd like to knit above in the Finnish text.

Edit: I just realized I have yarn in my stash for Waves of Grain scarf, Anne Shirley scarf and Abby cowl. I wonder if I'll be able to keep myself from starting to knit the Anne Shirley this weekend...