1824214.jpg

Aamulla posteeljooni toi yllätyspaketin SNY:ltä. Olin siinä käsityksessä, että hän laittaisi paketin loppukuusta, mutta se tulikin jo nyt. Maltoin silti mieleni ja avasin paketin vasta kotona. Kun näin paketin sisällön, hoin vain: "oi, oi , oi, oi...."  SNY:ni oli suunnitellut todella kauniin paketin. Värit kuuluivat yhteen, kaikki oli erisävyistä violettia, jopa salmiakkirasia, jota ei tietyistä syistä ole kuvassa... Eniten ihastutti uskomattoman upea langan väri. Yritin kuvata sen, mutta kamera ja tietokone jotenkin vääristävät värin.

1824219.jpg

Lanka on ohutta Pirkkalankaa, joka on yksi lempparilangoistani. Päässäni alkoi heti lennellä suunnitelmia: ehdottomasti villapaita (täytyy tilata lisää lankaa!!!), eikun huivi, eikun hattu + lapaset + kaulaliina, eikun kasa sukkia. Samalla oi-oijottelin ja ihailin lankaa. SNY:ni ehdotti langasta huivia ja se luultavasti on järkevin vaihtoehto. En yleensä saa inspiraatiota langoista vaan ohjeista, mutta tämä lanka teki ehdottomasti poikkeuksen. Jätän sen nyt hautumaan ja odotan täydellistä ohjetta tälle ihanale langalle. 

Lisäksi paketissa oli lankaan kauniisti sointuvia helmiä (kerrohan, mihin niitä voisi käyttää?), serviettejä ja jo aiemmin mainitsemaani salmiakkia. Nam! Niin ja kaunis orvokkikortti kauniine loppukesän ajatuksineen.

Lämmin kiitos SNY!

I got my first parcel from my Finnish secret knitting friend. Look at those lovely colours!! I usually don't get inspired by yarn, but by patterns. This time this yarn (thin Pirkkalanka ) with this gorgeous colour really inspires me! Right away I had so many ideas going through my head, a sweater, a vest, a scarf, mittens. My secret friend suggested a scarf - a very good idea! There were napkins, candy (sorry I already ate it), pearls and a lovely card in the parcel as well. I'm so excited - I wasn't expecting a parcel today.