1807347.jpg
Uusimmassa Ullassa on paljon sukkien ohjeita. Yhdet viehättävimmistä ovat Koiranputki-sukat. Malli on nerokas, sillä se on samalla kaunis ja helppo ja näyttää monimutkaisemmalta, mitä onkaan.

Lankana käytin Iitin värikeskuksesta kesällä ostamaani sukkalankaa, jossa on 80%villaa ja 20% ramia (joka kuulemma tehdään nokkosesta!). Vaikka lanka hieman narskuu neulottaessa, tuntui se koko ajan mukavan pehmeältä neulottaessa.  Ohjeessahan lanka on Nallea, mutta silloin sukista olisi tullut (lausekin jäi kesken kun puhelin soi) liian isot. Tämä sukkalanka oli aika ohutta, puikkoinakin käytin 2,5 mm bambuja.

Neuloin näitä sukkia pääasiassa autossa ja junassa. Nyt aloitin neulomaan neuleolympialaisten työtä, mutta saa nähdä ehdinkö maaliin ajoissa. Yksi päivä olympialaisista on mennyt ja mie olen neulonut villapaidasta kokonaista 8 kerrosta...
1807340.jpg

In the latest Ulla there are many lovely patterns for socks. The one that I liked most is called Koiranputkisukat. The pattern is genious. It's beautiful, easy but it looks complicated.

I used an unusual yarn that I bought in a colour centre in June. The wool has 80% wool and 20 % fiber made out of nettles! The yarn is very soft. It'll be interesting to see what it will be like in the long run to wear these socks.

I started to knit my knitting olympics project, a sweater, but so far I've only managed to knit 8 rows. So it doesn't look like I'll cross the finish line in time!
1807346.jpg

1807343.jpg