Secret Pal 12 emänniltä tuli uudet kysymykset ja tässäpä vastaukset:
Lomalle otan mielelläni neulottavaksi jotain  helppoa, jota voi neuloa myös autossa tai junassa ilman, että täytyy tutkia ohjetta koko ajan. Mohair ei ole hyvää, koska siihen tarttuu metsässä jäkälää ja sammalta.
Sitten pyydettiin kertomaan tapauksesta, jolloin mukaan on tullut liikaa tai liian vähän neulottavaa. Sellainenhan ei ole mahdollista! Liikaa ei voi olla ja sen verran täytyy olla neulottavaa, ettei langat ja ohjeet lopu. Ja jos loppuu on parasta käväistä taas kirkolla osuuskaupassa ostamassa Seitsemää Veljestä - onneksi sitä saa joka paikasta!


Questions #6
What is your favorite type of project to take along on holiday/vacation?
It has to be something that is fairly easy to knit. I don't want to stare at the pattern instructions all the time. Also mohair isn't good. All kinds of pieces of lichen and moss get stuck into it all the time.


If you’d like to share a story…Tell us about a time that you packed too much knitting or were stranded without knitting.
Not possible! You can't take too much knitting along - never! And on the other hand you have to have enough with you so you won't be stranded without knitting. OR if you do then you need to do a quick trip to the nearest co-op grocery store where they always sell Novita's Seitsemän Veljestä -yarn.