1769083.jpg

Vihdoinkin valmis! Kyllä tätä on hartaudella tehtykin! Kuva on jostain syystä tosi huono. Vielä kuvagalleriassa se on hyvä, mutta tässä se on jotenkin rakeinen.

Aloitin neulomaan huivia huhtikuussa. Vihjeitä tippui tasaiseen tahtiin joka toinen viikko ja sitten lopussa tuli jokin häikkä ja tuli ylimääräinen vihje, jonka saapumista piti sitten odottaa.  Se ei sinänsä miuta haittaa, mutta olen kärsimätön neuloja, ja miusta alkoi tuntua, ettei tämän tekeminen koskaan lopu. Sitten vielä tämä on symmetrinen huivi, niin että loppuosan vihjeet olivat samoja kuin kaksi ensimmäistä vihjettä. Oli vähän tylsää neuloa. 

1757997.jpg

Reunapitsiohjetta en ensin meinannut millään ymmärtää, sitten en saanut siitä mieleistä ja lopulta sain tarpeekseni ja vain neuloin, että huivi valmistuisi.

Kaikesta valittamisesta ja turhasta naukumisesta huolimatta lopputulos on aika onnistunut - virheistäkin riippumatta. Huivi on ihanan kevyt ja kuviointi kaunista. Ai niin, ohjeen mukaan tähän olisi pitänyt laittaa helmiä, mutta miusta helmet kuuluvat kaulaan eikä huiviin ja niinpä jätin ne pois. Huivi päätynee lahjaksi.

Lanka on Wetterhoffin Silviaa - aivan ihanaa lankaa! Ja kunniakseni on vielä sanottava, että tapojeni vastaisesti lanka EI tällä kertaa edes ollut lähellä loppua.

Sorry, this time only very shortly:

I finally finished the  Spring Mystery Shawl. I'm pleased with the shawl even though at times I thought I will never finish it.