Nyt on loma, mutta ainakin täällä on aika kylmää. Tästä on seurauksena se, että en viitsi olla ulkona vaan maleksin sisällä kalsarit ja villasukat jalassa. Neulon, suunnittelen neulomista, luen neulomisesta, näen unta neulomisesta. Homma alkaa karata käsistä... ja huusholli on sen näköinen:

I'm on vacation now, but the weather isn't very good . Usually I'm out in the garden, but it's too cold, so I'm in the house knitting, planning on knitting, reading about knitting, dreaming about knitting. It's getting out of hand... and my household looks like it:

1710428.jpg

Kirjoituspöydällä lankasotku odottaa yhä setvimistään. Onneksi Modassa riittää katseltavaa!

There's a big mess on my desk that needs to be sorted out. Luckily the latest Moda-knitting magazine distracts me all the time.

1710400.jpg

Käsityökorissani on kaksi keskeneräistä työtä. Vihreä on kylläkin valmistumaisillaan. Lattialla lojuu tulostettuja neuleohjeita.

There are two UFO's in my knitting basket. The green one is almost finished. On the floor there are printed knitting patterns.

1710406.jpg

Nojatuolissa lojuu tuleva kassi - toivottavasti.

Hopefully this will be a bag one day.

1710408.jpg

Tästä loppui lanka kesken kaiken. Lisää on onneksi tulossa. Pari kerrosta ja huivi on valmis. Vanhassa venäläisessä puurasiassa pidän aina yhtä tarpeellisia silmukkamerkkejäni. Perjantaina löysin Prismasta Jane Austinin CD-kirjan, jota on mukavaa kuunnella neuloessa.

I ran out of wool, luckily a friend of mine found more. A few more rows and the scarf will be finished. I have my always necessary stitch markers in an old Russian wooden box. On Friday I bought Jane Austen's book on CD. I listen to it while I'm knitting.

1710413.jpg

Pöydälle lojumaan jäänyt suunnitelma.

I tried to knit something and forgot it on the coffee table.

1710416.jpg

Tämä on noloin juttu - huivin alku, joka lojuu lattialla sängyn vieressä. Olen neulonut myös yöllä sängyssä...

This is the most embarassing thing - it's a scarf on the floor by my bed. I have been knitting in bed very late (or perhaps early) in the night.

1710395.jpg

Keittiö meinasi unohtua - pöydällä tuiki tärkeä läppäri ja salaisen neuleystävän lahja.

Almost forgot the kitchen - there's the laptop on the table and a gift from my sercet knitting pal.