1753445.jpg

Nyt se on vihdoinkin valmis!! Lankakin ehti loppua välillä, eikä sitä meinannut saadakaan enää mistään. Onneksi Katri riensi apuun ja sain vielä yhden kerän lisää. Kiitos siitä hänelle!

Now it's finally finished! I ran out of yarn and couldn't find more anywhere. Luckily Katri helped me and I got one more skein. Thank you Katri!

1753417.jpg

Huivi onnistui yli odotusten. Tämä on ehdottomasta omasta mielestäni kaunein neule, minä olen koskaan neulonut. Tätä oli joutuisa neuloa, ja vaikka siinä on virheitä, se näyttää juuri siltä miltä pitääkin. Huivi on ihanan ilmava ja kevyt. Lanka oli siis Gedifra Easy soft (7 kerää) ja puikot taisivat olla 3,5 mm. Reunapitsi on kaksi kerrosta ohjetta lyhyempi, koska lanka näytti uhkaavasti loppuvan, enkä jaksanut enää vaivata ketään.

The scarf is turned out to be better than I expected. This is definately the most beautiful thing I've ever knitted! It was fairly fast to knit and even though there are mistakes it looks exactly the way it's supposed to. The scarf is very light. I used Gedifra Easy sof yarn and needles were 3,5 mm .

1753422.jpg

Ohje löytyy Lace Style-kirjasta, mallin on suunnitellut Nancy Bush.

This is Nancy Bush's pattern and I found it in the Lace Style book.

1753427.jpg