Luin  Ullablogista tässä yhtenä iltana, että siellä blogihaaste, jossa tuhotaan jämälankoja. Tänään vilkaisin Ullablogia uudestaan ja ällistyin. Eihän siellä niin lukenut! Siellä on Ulla-kuva blogihaaste. Tänään ilmestyi ensimmäinen haaste: Ullan pikku apulainen. No, koska paljastin tässä julkisesti oman lukemisen ymmärtämättömyyteni, niin osallistun tähän haasteeseen, joka ei kylläkään ole niin kiva kuin tämä jämälankahaaste, jota ei siis ollutkaan.

1636830.jpg

Väärinkäsityksen syy ei siis ole Ullan, jossa asia on kyllä selvällä suomen kielellä hyvin selostettu, vaan oma väsymys ja väärinkäsitys.

Unohdin sanoa kuvan yhteyden Ullaan. Siis kuvalla itsessään ei ole mitään yhteyttä Ullaan, vaan sillä että laitoin tämän kuvan koirastani tähän ja paljastin oman tyhmyyteni. Itsestäni en kuvaa tähän laita, vaikka oma päänuppini olisi ollut se Ullaan liittyvä juttu tällä kertaa.

Sen verran voin kertoa tästä Ullan pikku apulaisesta, että sillä on ollut traumaattinen päivä tänään. Ensin aamulla se kohtasi kanoja ensimmäistä kertaa elämässään ja pelästyi. Ei suostunut  tulemaan lähelle (ja sehän on siis lintukoira). Sitten iltapäivälenkillä kävelimme lehmälaitumen ohi. Toinen hui kauhistus!

The other night I read in Ulla (a Finnish on line knitting magazine) that they have a knitting challenge on knitting left over yarns. I eagerly took part in it only to realize today that there was no such challenge! Do I ever feel stupid???!! But there IS another challenge, called Ulla's little helper, so even though it's not so uplifting as the environmental challenge I'm joining in. However I got these two things mixed up???

So there's my dog, the poor little thing. I can tell a little bit about his horrible day today. In the morning he met chickens for the first time in his life. He didn't dare to come close. In the afternoon we walked past some cows and he was horrified.

In the challenge the picture has to be connected somehow to Ulla. Well, this picture doesn't. It should be  a picture of my dear old head, but the dog's IQ is probably about the same as mine, so what's the difference! I was the one who got two things mixed up and made a public blog entry on it.