1519387.jpg

Boleroni valmistui tänään. Lopputulokseen olen melko tyytyväinen, kesällä varmasti pidän tätä usein. Itse neulomiseen en ollut ihastunut. Lankana käytin kirkonkylän käsityökaupasta ostamaani Classic yarnsin Bamboo soft lankaa (kiinalaista!). Lanka tuntui nimensä mukaisesti pehmeältä ja keräkin oli kaunis. Siihen ne hyvät puolet sitten loppuivatkin. Lanka on tehty useasta "bamburihmasta",  jotka eivät pysy yhdessä.

1519392.jpg

Lanka purkautuu erillisiksi säikeiksi todella helposti. Vielä helpommin huolimattomalla neulojalla puikko meneekin langan läpi ja neuleeseen jää ohuen ohuita lankalenkkejä:

1519390.jpg

Jos kaikki bambulangat ovat tällaisia, en varmaan toiste hairahdu ostamaan enkä neulomaan bambulangalla! Kyllä oli villaa ikävä! Langan koostumuksesta johtuen kerät purkautuivat miten sattuu ja langat menivät vähän väliä kauheaan sotkuun. Yritin vain saada neulottua mahdollisimman nopeasti, että pääsisin eroon koko tekeleestä. Onneksi mallineule oli nopeaa neulottavaa. Kaiken lisäksi miusta näytti illan hämärissä, että värjäys oli epäonnistunut. Lanka oli välillä likaisen harmaata. Nyt päivänvalossa en löydä sitä kohtaa, mutta kyllä se siellä on!

Onneksi lopputulos sentään on ihan siedettävä.

1519388.jpg