1447655.jpg Nämä kauniit ja suloiset sukat sain tänään postissa Salomealta sukkavaihdossa. Lämpimät kiitokset siulle! Vaikka hän itse blogissaan vähätteli sukkia, mie olen otettu ja tyytyväinen. Sukat ovat oikean kokoiset, lämpöiset ja sen verran hienot, että voin käyttää niitä ensi syksynä ja talvena töissä. Vanha ystäväni sanoi aina, että hyvää kannattaa odottaa - ainakin näitä sukkia kannatti odottaa! Toinen ystäväni sanoi tuossa edellisen kirjoituksen kommentissa, että ihmisellä pitää olla viidet villasukat, että voi olla rauhallisella mielellä. Nyt miulla on ainakin viidet, ja yhdet niistä ovat erityisen mieluisat!

Muistan joskus aiemmin kuulleeni näistä sukkavaihdoista ja ihmetelleeni, että mitä järkeä näissä on. Järkeä ei ehkä ole, mutta hauskuutta ja piristystä elämään sitäkin enemmän! Nyt tarkemmin ajateltuna on tässä järkeäkin. Mie ainakin neuloin huolellisemmin ja jopa purin virheitä pois. Jos sukat olisivat tulleet miulle itselleni, olisin varmaan hyväksynyt virheet ja rima olisi ollut todella alhaalla. Nyt piti yrittää parastaan.

Ai niin, mielestäni valkoinen väri sopii tähän malliin erinomaisesti. Palmikot näkyvät selvästi ja kauniisti. Tässä on miulla vielä paljon oppimista, valitsin nimittäin jälleen kerran väärän langan siihen Ice Queen - huiviin. Voisinkin vaihtaa tämän blogin nimeksi Väärät langat, niin usein miulle käy näin.

Odottamisesta halusin sanoa Salomealle, etten ole harmissani siitä, että "jouduin" odottamaan sukkia tähän asti. Miulla oli koko ajan jouluinen mieliala. Ihan kuin lapsena olisi odottanut joulupukkia. Jos Salomea olisi lähettänyt sukat kuukausi sitten, Pitsiä vai palmikoita -vaihto olisi ollut osaltani liian nopeasti ohi, en olisi ehtinyt nautiskella.