Ice Queen-huivi valmistui muutama päivä sitten.  Ohjeessa olisi ollut helmiä, mutten ole yleensä helmi-ihminen, joten jätin ne pois.

Valitsin tietysti langan väärin. Olin epähuomiossa (tai innoissani) ostanut kahdet eri langat. Päädyin lopulta Topp Mohairiin, koska se oli ohuempaa. En kuitenkaan oikein pidä siitä, että lanka vaihtaa väriä liian usein. Raitoja tekevä lanka on kaunista, mutta tässä langasta ei tullut raitoja vaan epämääräisiä väriklönttejä. Lisäksi pitsikuivio ei pääse oikeuksiinsa vähän väliä väriä vaihtuvassa langassa. Miksi en sitten vaihtanut siihen toiseen lankaan? En oikeastaan osaa selittää, mie vaan neuloin ja kauhistelin lankaa!! Kuulostaapa typerältä!

1457048.jpg

Lopulta kuitenkin ajattelin, ettei väri nyt kauheaa ollutkaan ja itse asiassa se sopii hyvin miun takkiin. Silti en tiedä tulenko koskaan käyttämään huivia, koska valokuvia otettaessa huomasin sen pistelevän ikävästi ihoa.

Kaikesta tästä valituksesta huolimatta Ice Queenia oli mukavaa neuloa ja olen tyytyväinen, että vihdoin pääsin sitä neulomaan. Kerroslaskuri ja silmukkamerkit olivat oiva apu.

Lankaa kului vähän yli 1 kerä.

1457052.jpg

1457050.jpg