1476888.jpg

Katrilta tuli taas ihana yllätys - bambupuikot!!! Nämä ovat kuulemma parhaat, maltan tuskin odottaa niillä neulomista. Lapasmalleja on pitkä rivi odottamassa, joten kunhan villatakki on valmis tai jos hihojen tekeminen alkaa tökkiä, niin sitten kokeilen näillä neulomista. Eilen olin kirkolla. Jouduin odottamaan kirjastossa kuoroharjoitusten alkua pari tuntia ja sain neulottua aika paljon. Kiva!

Viikolla Knitting Dailyssä ilmestyi 5 parasta Interweave-neuletta. Ne olivat syötävän kauniita ja joutuivat heti miun pakko tehdä - listalle. Parasta oli Cable-Down Raglan -villapaita. Olin jo jonkin aikaa etsinyt villapaidan ohjetta. Nyt se löytyi. Täytyy vaan etsiä sopiva kotimainen villalanka paitaan.


 1296198.jpg

Mopo meinaa väkisin karata käsistä näiden kaikkien ohjeiden ja ideoiden kanssa! Huh, huh! Eilen luin kirjastossa jostain lehdestä naisesta, joka oli ennen harrastanut käsitöitä niin paljon, että se läheni pakkomiellettä. Mie kauhistuin ja mietin hetken, että onkohan käsitöistä tullut miun pakkomielle! Mutta sitten huomasin, että teenhän mie paljon muutakin. Mie luen, retkeilen, käyn linturetkillä (huomenna taas mennään!!), hiihdän, melon, kävelen, käyn jumpassa, hoidan koiraa ja huushollia, leivon, käyn töissä, harrastan kuorolaulua ja Martta-toimintaa, olla löllöttelen mitään tekemättä ja sienestän ja marjastan ja sitten vielä jää aikaa neulomiselle. Lohtunani on opiskeluaikojen psykan professorin lausahdus, että kaikki ovat hulluja jollain mittarilla mitattuna!