1371754.jpg

Kaikki puikoissa -blogissa on meneillään pääsiäisneulomukset. Tapani mukaan innostuin ja aloin kahlata nettiohjeissa. Mikään varsinainen pääsiäisneulomus ei oikein sytyttänyt. Sitten muistin, että haaveissa oli neuloa pitsiliina. Tulostin suosikeista useita malleja. Aloitin neulomaan pientä kahdella puikolla neulottavaa liinaa, jotta saisin sen parissa illassa valmiiksi. Ensimmäinen ilta meni neuloessa ja purkaessa. Jo muutaman kerroksen jälkeen olin onnistunut saamaan väärän määrän silmukoita. Pisimmällään pääsin jopa 14. kerrokseen ja taas meni jossain kohtaa väärin. Sitten tajusin, ettei tämä ollut minun liinani. En ikinä saisi tätä valmiiksi.

Seuraavana päivänä aloitin Swirl Leaf Doilyn. Se alkoi sujua heti! Mutta, mutta ... huomasin parin illan jälkeen, että sukkapuikkoni ovat liian lyhyet. Silmukat alkoivat pudota. Eilen kirkolla käydessäni pistäydyin myös lankakaupassa tarkoituksenani ostaa pyöröpuikot. Siellä ei tietenkään ollut sopivan kokoisia. Myyjä ehdotti lisäsukkapuikkojen ostamista - hyvä idea! Paitsi, että illalla kotona huomasin muistaneeni puikkokoon väärin =(

Kirkolle aion mennä seuraavan kerran vasta lauantaina enkä millään malta olla neulomatta. Illalla tungin puikkojen päihin pienet massapallot, jotka toimivat joten kuten. Tilasin myös netistä pyöröpuikot. Katsotaan tulevatko ne ennen kuin saan liinan valmiiksi.