Olin tänään töissä todella väsynyt ja tuntui, etten jaksaisi millään. Kävin puolilta päivin postilaatikolla ja siellä oli SNY:ltä paketti. Perjantai alkoi heti tuntua paremmalta! Maltoin kuitenkin odottaa siihen, että pääsin kotiin ja avasin paketin siellä viikonloppun alkua juhlistaakseni.

1415973.jpg

Paketissa oli valkoista lankaa, kortti, jossa oli kaunis runo sekä Kool-Aidejä ja ohjeet siihen kuinka niillä värjätään lankaa. (Ja jotkut sitten juottavat tätä lapsilleen...) Silmäilin ohjeita, mukavalta tuntuu, kesällä varmaan pidän langanvärjäyspäivän. Silloin voi sotkea ulkona. Sen verran ohjeista huomasin, että pitää olla mikroaaltouuni, jota miulla ei ole, mutta ehkäpä naapurista löytyy. Niin ja sitten oli vielä orvokin siemeniä. Orvokit kuuluvat ehdottomasti lempikukkiini, toivottavasti saan nämä kasvamaan enkä tapa niita ennen aikojaan.

Kiitos SNYni! Pidin lahjastasi kovasti! Ensinnäkin pelastit tympeän aamupäiväni. Toiseksi olen innokas oppimaan uusia tekniikoita. Ilmoittelen sitten kesällä miten värjäys onnistuu, jos vaan maltan odottaa sinne asti!