1388947.jpg

Tänään sain yllätyspaketin Katrilta. Hän oli aloittanut virkkaamaan miulle mallitilkkua uudesta Salomoninsolmuohjeesta, mutta huomasi sitten tehneensä pienen huivin. Huivi on todella kaunis. Väri ei oikein pääse oikeuksiinsa tuossa kuvassa, otin sen liian kiireesti. Kun aamulla avasin paketin, laitoin huvin heti harteilleni töihin. Kuorossa illalla huivia myös kehuttiin.

Sain myös Cool Aidejä. En ole koskaan käyttänyt niitä (paitsi aikoinaan ollessani piikomassa amerikkalaisessa perheessä), enkä edes tiedä, miten niitä käytetään. Sen verran olen blogeista nähnyt, että lankoja niillä värjätään. Ohje varmaan löytyy. Joka tapauksessa aijon kokeilla. Nyt sitten alkoi harmittaa, että vuosi sitten vein ison kassillisen Pietarista ostamaani valkoista ohutta villalankaa kirpparille. Sillähän olisi voinut kokeilla.

Vielä tuosta uudesta Salomoninsolmumallista. Se on todella kaunis, solmuista tulee kukkia. Yritin ottaa kuvaa:

1388953.jpg

 

Olen huomenna lähdössä pääsiäislomalle Parikkalaan. Suunnittelin ottavani mukaan Burridge Aran Afganin tekeleen(ja niin otankin), mutta nyt tämän huivimallin takia otan vielä virkkuukoukun ja lankaa. Lisäksi muistin, että äiti on luvannut opettaa miulle haarukkapitsin tekoa. Täytyy vielä tänä iltana kaivella käsityölehtiä. Muistelen, että miulla on jossain jokin kaunis haarukkapitsimalli. Olen neulomassa boleroa, se saa jäädä tänne, vaikka onkin melkein valmis!

Burridge Aran Afgan on menossa tässä vaiheessa:

1388941.jpg

 

PÄÄSIÄISEN ILOA KAIKILLE!