Kerroin ottavani lomalle mukaan kolme eri käsityötä. Tässäpä väliaikatietoja niistä. Burridge Lake Aran Afgania on todella mukavaa neuloa! Nyt ensimmäinen paneeli on reilusti yli puolen välin.

Opettelin tekemään haarukkapitsiä. Vielä en kuitenkaan selvittänyt sitä, että onko se mukavaa vai kauheaa säheltämistä. Aloitin tekemään kolmiohuivia Novitan ohjeen mukaan. Huomasimme muuten äidin kanssa, että sama huiviohje oli kahdessa eri Novitassa. Väri oli eri, samoin lanka, mutta sama huivi se oli. Lehtien ilmestymisen välillä oli  kai vain vuosi. No, miulta tietysti loppui lanka. Olin taas ostanut joskus vain yhden kerän lankaa ja nyt sitten nappasin sen piirongistani haarukkapitsiä varten. Tänään sain postissa lisää lankaa.

Sitten tarkoituksenani oli virkata Salomoninsolmuja uudella tavalla. Otin tämän autokäsityökseni. Luulen, että lankavalintani meni metsään, sillä en saanut aikaiseksi mutta kuin kummallisen näköistä kuviota. Katri oli kyllä antanut miulle hyvät ohjeet ja ihanan "mallitilkunkin". Purin ja tein uudelleen ja taas purin. Lopulta päädyin unohtamaan uudet tuulet ja aloin virkkaamaan kolmiohuivia perinteisillä Salomoninsolmuilla. Samalla ihmettelin kovasti lankavalintaani. Miksi ihmeessä olen ostanut yhden kerän (taas!) lankaa, joka on aika räikeää ja kaiken lisäksi vaihtaa väriä aina parinkymmenen sentin päästä!!! Aijon kuitenkin virkata huivin autoreissuilla loppuun. Lankaakin näköjään saa vielä Tapion nettikaupasta.

Lomalla tein kyllä muutakin kuin käsitöitä, vaikkei sitä tuosta yllä olevasta uskoisikaan. Sai nukkua aamulla pitkään, hiihdellä ihanassa auringon paisteessa, käydä kävelyillä ja tavata sukulaisia.

=====================================================================

Tänään Mies meni käymään kaupungissa. Soittelin perään, että nyt pitäisi saada kaunis kansio miun netistä tulostamille ohjeille. Ne kun ovat kauhessa, sotkuisessa pinossa kirjoituspöydällä ja sen laatikoissa. Mies yllätti:

1413667.jpg

Hän ihan oikeasti osasi valita miustakin kauniin kansion. Sain vielä paketillisen välilehtiäkin (eivät riittäneet). Nyt sitten miun ohjeet ja haaveet ovat järjestyksessä. Hämmästyksekseni huomasin, että olin tulostellut muutaman kerran saman ohjeen pariin otteeseen... Toivottavasti kansio tuo tähänkin jotain tolkkua!