Sain keväällä Ravelryn vaihdossa kaksi vyyhteä ihanaa Utunan lankaa. Vyyhdet olivat kesään saakka miun kirjoituspöydällä ihailtavana. En vain keksinyt, mitä niistä neuloisin. Sukkasadon aikana keksin - säärystimet! Ullasta löytyi mukava ohje ja pyöröpuikoilla neuloin molemmat yhtäaikaa. Säärystimet ovat olleet valmiina jo yli viikon, mutta taas on työt häirinneet harrastustoimintaa sen verran, etten ole aiemmin kerennyt kertoa näistä.

Mie olen hyvin tyytyväinen uusiin säärystimiini. Nyt vain mietityttää, että onkos miulla vaatekaapissa sopivaa hametta, jonka kanssa näitä voisi pitää vai "joudunko" menemään vaateostoksille.

Ohje: Ristinolla Ullassa

Lanka: Utunan Untu

Puikot: 3 mm bambuiset pyöröt

Utunasta on vielä kerrottava se, että sain viikolla paketin Utunasta. Olin tilannut villatakkilangat tähän. Lanka on todella kauniin väristä ja muutenkin upeaa. Nämä olivat vain neljännet villatakkilangat, mitkä mie olen tänä syksynä ostanut...   Puikoilla miulla on tämä, mutta neulon sitä hissukseen, koska se on niin painava, että käteni tahtoo kipeytyä sitä neuloessa. No, nyt olen jo loppusuoralla, hihoihin enää muutama sentti ja sitten viimeistely. Langat vaan taitavat loppua kesken ja joudun varmaan tilaamaan  lisää.