Kiitokset kaikille joulutervehdyksen kommentoineelle! Tänään tultiin Parikkalasta takaisin tietokoneen ääreen, joten ehdin juuri ja juuri kertoa neulejoululahjoista ennen kuin singahdan pääkaupungin (lankakauppa-)kiusauksiin huomisaamuna.

2163192.jpg

Katrilta sain syötävän ihanaa sukkalankaa (Jitter Bug). Joskus kesällä sain Katrilta postissa ihanien sukkien ohjeen ja kunhan kaivelen sen jemmasta, niin neulon tästä ne. En vain nyt tähän hätään muista, mikä ohje se oli. Tänään löysin kyllä toisenkin ihanan mallin, Firestarter-sukat. Saapipas nähdä...

2163206.jpg

Mutta ei tässä vielä kaikki, Katri oli virkannut miulle Salomoninsolmuilla todella kauniin huivin - ihanan värinen! Kiitos vielä kerran!!!

2183511.jpg

Paketista löytyi vielä kiertopalkintona hauska virkkuukoukku! Huomasin juuri, että nyt on enää puoli vuotta meidän (Crazy Knittern in a Canoe)melontaretkeen. Pitäiskö ottaa tämä virkkukoukku matkaan? Nythän meidän pitää jo ruveta suunnittelemaan reissua...

2183550.jpg

Mieheltä sain Riihivillan lapastarvikepaketin. Ei hää olis ihe tätä kyllä älynnyt ostaa, jos en olisi häntä ohjannut Riihivillan sivuille. Mallin hää on kuitenkin ihan ihe valinnu. Viime aikoina mie oon neulonut lapasia (joista kerron myöhemmin), joten en ihan heti näitä neulo. Tai katsotaan, miten maltan pitää näppini erossa näistä langoista!

Sorry, I'm in a rush, so I'll write just a few lines in English. The pics are the knitting Christmas presents I got from my friend, Katri (the first three pics) and from my DH (the last picture).