Muutto on ohi ja piironki lankoineen ja puikkoineen on löytänyt uuden paikkansa. Voin palata neulomiseen ja blogin kirjoittamiseen. Ihan ensimmäiseksi esittelen uusia neulomispaikkojani:



Verannasta olen haaveillut jo pitkään. Täällä olen jo ehtinyt neuloa ja juoda teetä muuttotouhuamisen lomassa. Veranalla on ihanaa istua ja neuloa silloin, kun ulkona on liian viileää. Tänä keväänä ei vielä olekaan ollut kovin lämmintä.



Huvimajassa tulen varmasti neulomaan paljon, kunhan tulee vähän lämpimämpää. Haaveilen jo lämpimistä kesäpäivistä, jolloin sataa hiljalleen, eikä voi istua ulkona. CD-kirja kuulumaan ja neule käteen. Haaveissa on myös ristipistotyöt.



Pihakeinu on aika lähellä katua, joten en tiedä, kuinka paljon siinä tulee istuttua. Katu on kylläkin kovin hiljainen, joten varmasti hellepäivinä istun siinä ja neulon.

Muuton aikana en neulonut kovinkaan paljoa. Sen sijaan purin yhden melkein valmiin villatakin. Olen näköjään tuomittu neulomaan puseroista ja takeista mallikappaleen ennen kuin teen sen oikean. Mallitilkku olisi varmaan joutuisampi tapa tehdä sopivan kokoinen neule. Mutta siinä ei saisi neuloa niin paljoa.