Miulla on yleensä käsilaukussa mukana neule. Ei käy aika pitkäksi, jos joutuu istumaan jouten terveyskeskuksessa, kirjastossa tai matkustaessa. Kun etsin ohjetta tuossa alempana esittelemääni venäläiseen huiviin, sattui silmiini kiva sukkapari, Traveler's stocking. Kun vielä piirongista löytyi tismalleen oikea lanka, en aikaillut, vaan loin silmukat. Nimensä mukaisesti olen neulonut näitä sukkia reissussa.



Sukat ovat käyneet mukanani pari kertaa Helsingissa ja Parikkalassa. Neuloin niitä tietenkin Kolin reisulla. Silloin muistin Jon Celtic Memory Yarnsista. Hän matkustelee työnsä vuoksi paljon ja neuloo sukkia mitä kummallisimmissa paikoissa. Pakkasin neuleen mukaan reppuun lumikenkäretkellemme Ikolanahoon. Vain takan lämmössä tarkeni neuloa muutenkin kuin kameran poseerausta varten.



Valmiiksi sain sukat pääsiäisenä käydessämme Parikkalassa. Sukkien väri sopiikin pääsiäiseen ja kevääseen. Hiukan ihmettelin, miksi oli ostanut tämän väristä lankaa. Yleensähän mukaani tarttuu punasävyisiä lankoja. Langat olin ostanut toissakesänä Kanadasta entisen kotikaupunkini lankakaupan loppuunmyynnistä. Muistan, että halusin ostaa miulle uutta väriä. Matkustaminen siis avartaa...



Varastoneulontagrammoja kertyi 114. Sukkien tarkemmat tiedot löytyvät jälleen Ravelryn muistiinpanoistani sillä erotuksella, että mie löysin ohjeen Knitting Traditions-lehdestä.

Yllä oleva kuva on pääsiäisenä otettu Parikkalasta Simpeleenjärveltä. Aurinko lämmitti ja jäällä oli mukavaa kulkea. Saaren rannassa oli niin lämmintä, että siellä olisi voinut neuloa...



Nämä sukat eivät ole vielä matkustaneet minnekään, mutta niillä on edessään todella pitkä matka. Varastoneulontagrammoja sain näistä 96.